Veilig aangekomen!

Zooo, daar gingen we vannacht. Na de moed erin gedronken te hebben in het gouden hoofd en een avondje zonder slaap, vertrokken we om 04.00 naar Schiphol. De eerste vlucht naar Athene verliep wat stroef, ik was vrij misselijk en onderweg hadden we veel last van turbulentie. Hierdoor ook helaas geen slaap kunnen pakken in het vliegtuig. Gelukkig veilig en wel aangekomen in Athene (was blij dat ik er was, haha), daar kwam ik 2 Nederlandse meiden tegen die door moesten vliegen naar Rhodos maar ook een overstap hadden van 5 uur. De koffers kwamen snel en we konden zo weer in checken bij de volgende maatschappij. Beetje koffie gedronken, filmpje gekeken, sigaretjes gerookt, geshopt en ik kon weer door vliegen naar Heraklion. In totaal vlieg je maar 20 minuten ofzo van Athene naar Heraklion dus was er zo.

Op Heraklion werd ik heel lief opgewacht met een bordje Larissa! en zo vertrokken we naar ‘huis’. Het is vanaf het vliegveld ongeveer een halfuurtje met de auto. De laatste 2 kilometers ga je over een soort geitenpad al slingerend de berg op en dan ineens, tadaaaa, paarden! Hier aangekomen kreeg ik meteen al een warm welkom van de kindjes, hihi,  de een was gevallen en die zette het keihard op een brullen. Ondanks de dikke tranen kreeg ik toch heel lief een rondleiding. Heb m’n spullen naar m’n kamertje gebracht, zijn met z’n allen gaan avondeten en ben ik gaan uitpakken. Daar kwam ik er achter dat ik al m’n blazers ben vergeten *huil*.

Mijn kamer is tussen de stallen in, heb een hele leuke lieve witte buurman die telkens hinnikt. De familie slaapt boven mij en de stallen. Wifi heb ik niet in m’n kamertje dus daarvoor moet ik naar het restaurant lopen. Ik lig nu helemaal knock-out in bed (ben al 35 uur op), het is hier nu ook vrij koud, ’s nachts is het zo’n 4 graden en ik zal morgen zien hoe het weer er overdag uit ziet. :D Heb om 08:30 afgesproken om te beginnen met de jonge paarden, ben benieuwd!

Mijn locatie .

3 reacties op “Veilig aangekomen!

  1. Heee Laris,
    Heftige vlucht gehad dus, maar gelukkig ben je goed aangekomen. Ik lees nu eindelijk pas je blogs. Leuk om te zien hoe je alles beleeft! Heel veel plezier, maar volgens mij moet dat lukken tussen de paarden en op dat mooie eiland. Houdt me op de hoogte! Kus

  2. Hey laris, wat schrijf je heerlijk!!! Je neemt me helemaal mee in je verhaal. Voel de emoties, haha! Succes hoor! Hopelijk vindt je gauw je draai! Dikke knuf!

  3. Ahh, dat klinkt goed. Een kamer tussen de paarden, dat heb je goed getroffen. Ben benieuwd naar al je verhalen! Kom lekker tot rust en misschien die kleine maar op een ijsje trakteren vanwege zijn bult (dan heb jij ook een mooi excuus om de Griekse ijs te proeven ;). Geniet ervan mop! Liefs, Kirsten

Reacties zijn gesloten.